Gevelrenovatie

Soms is uw woning aan een verjongingskuur toe. Met een gevelrenovatie bereikt u verbluffende resultaten. Dit kan gaan van een gevelreiniging, plaatsing van hydrofuge, gespoten kurk, steenstrips of een een compleet systeem met isolatie.


CS Infra BVBA renoveert de gevel van uw woning tot in de puntjes. Gaande van een volledige gevelreiniging met bijhorden hydrofuse tot een compleet systeem met buitengevelisolatie. Daarnaast ook pleisterwerk bijwerken of vernieuwen, de gevel afwerken met schilderwerk, vochtwerende behandelingen aanbrengen, plaatsing van steenstrips, gespoten kurk, kaleien of een siliconebepleistering. Uw woning krijgt meteen een heel andere uitstraling na zo’n gevelrenovatie.

Spuitkurk

De elastische spuitkurk kan op vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht: (geverfde) muren en stucwerk, beton, pvc, metaal, leien of hout. Deze techniek kan in 3 verschillende manieren geplaatst worden.
Rechtstreeks op de gevelsteen
Kaleilaag met daarop de gespoten kurk.
Uitvlaklaag met daarop gespote kurk zodat er een crepi-look onstaat.

Vrijblijvende offerte

Technieken

Op het gebied van gevelrenovatie kunnen wij de volgende mogelijkheden aanbieden.
Gevelbepleistering
Gespoten kurk
Kaleien
Schilderen
Steenstrips

 

Vrijblijvende offerte

Isolatiesysteem

Voor het isoleren van uw buitenmuren gebruiken wij EPS of kurkplaten. Deze zijn verkrijghbaar in diktes van 3 tot 30cm.
Daarop komt een uitvlaklaag met waping en afgewerkt met Decoproyec® spuitkurk of een Strikolith siliconepleister of steenstrips..

 

Vrijblijvende offerte