Decoproyec® spuitkurk

De elastische KURK-crépi voor gevels, daken en interieur.

Decoproyec® spuitkurk is een decoratieve bescherming op basis van natuurlijke kurkkorrels, bio-based harsen, vegetale oliën en pigmenten.


Inzetbaar op vrijwel iedere ondergrond (steen, metaal, hout, verf) vormt deze ecologische coating een waterbestendige, rekbare en ademende huid. Decoproyec® spuitkurk bestaat voor 80% uit vermalen kurk en is, door toevoeging van Aerogel, de best isolerende spuitkurk verkrijgbaar.

op iedere ondergrond

De elastische spuitkurk kan op vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht: (geverfde) muren en stucwerk, beton, pvc, metaal, leien of hout. Heefft u voegen en barsten in uw muur en wenst u uw muur te herstellen met behoud van de steenstructuur? Dan voorzien wij een eerst een laag dampopen kalei

Vrijblijvende offerte

wenst u een strak resultaat

Voor een strakke afwerking plaatsen wij eerst een wapeningsmortel om de gevel vlak te krijgen. Hierop wordt de spuitkurk in drie lagen aangebracht met een verbruik van 2kg/m².

 

Vrijblijvende offerte

nood aan buitengevelisolatie

Voor het isoleren van uw buitenmuren gebruiken wij EPS of kurkplaten. Deze zijn verkrijghbaar in diktes van 3 tot 30cm. Daarop komt een uitvlaklaag met waping en afgewerkt met Decoproyec® spuitkurk.

 

Vrijblijvende offerte