Vochtbestrijding en Venilatie

De staat van uw woning kan uw gezondheid beïnvloeden. Opstijgend vocht, natte muren, schimmels of vochtige kelders creëren een ongezond leefklimaat. Daarnaast hangt die vaak ook samen met te weinig ventilatie of een slecht functionerend ventilatiesysteem.

Voor ieder probleem is er een oplossing op maat.


Voor zowel opstijgend vocht, kelderdichting als doorslaand vocht kan u rekenen op onze expertise. Daarnaast staan wij ook ter uwer beschikking voor het plaatsen/leveren van ventilatiesystemen.

Opstijgend vocht

Als u last heeft van opstijgend vocht in uw muren, dan is het echt wel nodig om actie te ondernemen. CS Infra behandeld en bestrijdt uw vochtprobleem enkel met kwalitatieve oplossingen. Wij detecteren het vochtprobleem, starten de behandeling op maar daarnaast zorgen wij er ook voor dat het probleem zich niet verder kan manifesteren.

Vrijblijvende offerte

Kelderdichting

Last van vochtige muren, waterophoping op het vloeroppervlak,... Geen nood CS Infra biedt u verschillende oplossingen op maat aan. Want een kelder met vocht is een ernstig probleem wat u beter niet te lang voor u uit kunt schuiven. Naast dat vochtproblemen kelder constructieve schade aan het gebouw met zich meebrengt, veroorzaakt het in de lucht aanwezige vocht tevens voor een zeer ongezond binnenklimaat.

Vrijblijvende offerte

Ventilatie

Met een ventilatiesysteem levert u actief een bijdrage aan de gezondheid van uw familieleden. De klimaatregeling voert niet alleen verse lucht aan, maar maakt ook komaf met schimmelvorming. Zo vermindert de kans op allergieën, hoofdpijn en infecties. Vooral de kwetsbare weerstand van uw kinderen heeft baat bij een optimale ventilering.

Vrijblijvende offerte